Joskus ajattelin kuinka me olemme syntyneet? Miljardeja vuosia sitten punainen kääpiö päätti räjähtää ja siitä syntyi universumi.. ja satu… Seitsemän kääpiötä kyttäs yhtä nyhtökaura Lumikkia.

Sitten joku keksi, että otetaan miehestä mittaa……. ja ajasta. Ekr ja Jkr, aivan älytöntä…. Aurinko nousee ja aurinko laskee. Paitsi, että ei nouse, eikä laske, maapallo pyörii.. vitun homot… kreikkalaiset…

Kivikaudella joku vitun Einstein keksi, että ruvetaan tosta kivestä tulella erottamaan rautaa, Neanderthal ? Ei se oli paljon myöhemmin.

Siitä raudasta tuli ihmiskunnan vihollinen numero 1.

Todiste 1. Viikingit ja muut savolaiset tekivät raudasta palloja, millä murskasivat vihollisten ja naapureiden päät.

Todiste 2.

Ihmiset alkoivat valmistaa junia

Todiste 3. Syntyi rautakansleri ja lossit valtasivat Suomen. Nuo järvien jättiläiset ja planktonin tuhoajat.

Lossien jäänteitä löytyy vieläkin itä-suomesta. Viiden miljoonan vuoden päästä löydetään öljykenttä Saimaalta. 10W-30 moniasteöljylähde.

 

Jos joskus Marsiin mennään koneella, niin ei varmaan kannata ottaa maitotuotteita mukaan… Taffel chips ja Pop Corn pitävät aluksen hiilidioksiditasapainon oikealla tolalla… mutta hajukin on kauhea.. 2 vuotta.

Jouluakin pitäisi viettää. Mistä kuusi? Kapteeni McCullogh meni käymään vessassa. Virtsa leijui painottamassa tilassa. Siinä se pukki oli tiloissa, punanuttu ja vaalea parta. Kaikki sen ymmärsi, ettei se ollut oikea PUKKI. Oikea pukki vielä kiersi maata ja eikä olisi tänne ehtinyt.

Siinä se meni pari vuotta. Ei enää muistettu mihin oltiin menossa.  Bingoa ja -räsypokkaa pelattiin. Häviäjä joutui käymään ulkona… Meitä oli lähdössä 4 hlö. Vuoden päästä meitä oli 6 ja sitten  yks omituinen höpöttäjä. Suippokorva. Sanottiin sitä koiraksi …

Terveiset täältä Marssista. Täällä kuuluu Radio Nostalgia